Despre noi

Despre Calor

Calor, infiintata inca din anul 1991,  este una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul instalatiilor, recunoscuta pentru calitatea produselor sale destinate constructiilor industriale si civile. Compania importa si distribuie o gama completa de echipamente, utilaje, accesorii si piese de schimb pentru centrale termice electrice.

 

Stocul mare si diversificat de marfuri, precum si un raport optim calitate/pret au facut din Calor un partener de nadejde si un leader de piata. Datorita profesionalismului si a calitatii serviciilor si produselor oferite, compania a fost certificata cu ISO 9001 si ISCIR.

 

Clientii Calor au fost mereu multumiti de colaborarea cu compania, motiv pentru care de multe ori au existat si parteneriate ulterioare bazate pe avantajele oferite:

  • Gama foarte mare de produse, peste 12.000 de articole
  • Stocuri permanent reactualizate, pentru a asigura de fiecare data intreaga gama de echipamente necesara functionarii unei instalatii termice sau de climatizare
  • Consultanta de specialitate din partea unei echipe de tehnicieni cu experienta in domeniu
  • Termene de livrare scurte
  • Service autorizat pentru toate produsele Calor
  • Garantie minim 1 an pentru orice tip de echipament sau utilaj Calor
  • Preturi competitive si produse performante de ultima generatie

 

Pe langa serviciile de achizitie, Calor ofera consultanta, asistenta tehnica si service tuturor clientilor sai. Colaborand cu firma Calor costurile se reduc, deoarece toate echipamnetele necesare pot fi achizitioante dintr-un singur loc si mai apoi puse in functiune de catre echipa tehnica.

 

In functie de cerintele clientului, Calor efectueaza servicii de intretinere si verificare tehnica periodica a tuturor instalatiilor sale, reparatii si schimbari de piese, atat in perioada de garantie si post-garantie.

 

Societatea Calor S.R.L. nu este un simplu magazin online.
Firma noastra activeaza in domeniul instalatiilor din 1991, cu un portofoliu impresionant de clienti si lucrari executate in 18 ani de experienta.

 

Centrale termice electrice - prezentare sediu Calor

Centrale termice electrice - prezentare birouri ofertare
   

Centrale termice electrice - prezentare birouri

Centrale termice electrice - birouri ofertare

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.centrale-termice-electrice.ro 2018 | ANPC


Centrale termice electrice, centrala electrica, centrale termice electrice cu boiler - promotii, sfaturi, preturi centrale termice electrice