Cand ai nevoie de o centrala termica electrica?

Orice locuinta are nevoie de un sistem de incalzire, iar posibilitatile din care poti alege sunt nenumarate. Una dintre acestea este reprezentata si de centralele termice electrice. Exista anumite situatii care creeaza contextul potrivit pentru achizitionarea unei astfel de centrale. Practic, dincolo de optiunile personale, pot aparea si anumite conditii care cer in special un astfel de sistem de incalzire pentru perioadele reci ale anului.

Nu exista acces la o retea de furnizare a gazelor

Centralele pe baza de combustibil gazos sunt unele dintre cele mai intalnite si mai eficiente metode de incalzire. Insa nu toate zonele au acces la combustibilul gazos, aspect care ii determina pe locuitori sa gaseasca sisteme de incalzire care functioneaza pe baza de alte tipuri de combustibil. Una dintre cele mai simple si la indemana solutii este reprezentata de centrala termica care functioneaza pe baza de electricitate. Instalarea ei este simpla si rapida si nu este nevoie de lucrari complexe.

Nevoia de confort

Atunci cand ne gandim la un sistem de incalzire, ne raportam de cele mai multe ori la costuri, dar si la accesibilitate si la doza de confort pe care ne-o asigura respectivul sistem de incalzire. Din punct de vedere al confortului, centralele electrice sunt unele dintre cele mai usor de utilizat, deoarece pot fi actionate doar cu un buton, sunt usor de programat si de folosit si mai ales nu au nevoie de curatari periodice, asa cum se intampla in cazul centralelor pe lemne sau peleti.

In plus, cele mai multe centrale care functioneaza pe baza de curent electric sunt prevazute cu functia de autodiagnosticare. In cazul in care apare o eroare sau o defectiune de un anumit tip, centrala semnaleaza acest lucru prin intermediul afisajului electronic sau prin avertizare sonora, astfel ca vei sti cand este cazul sa chemi un tehnician, iar munca acestuia va fi mult mai usoara, pentru ca stie unde anume sa caute problema. 

In plus, in cazul in care defectiunea este grava, centrala se poate opri automat, in asa fel incat pagubele sa fie cat mai mici si pentru a nu pune in pericol utilizatorul.

Protejarea mediului inconjurator

Alaturi de sistemele de incalzire bazate pe energie solara, centralele electrice nu polueaza deloc atmosfera, spre deosebire de centralele pe gaze sau cele pe lemne si peleti. O centrala care functioneaza pe baza de curent electric nu implica in procesul ei arderi, astfel incat nu elimina nici un fel de toxine in aer.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.centrale-termice-electrice.ro 2018 | ANPC


Centrale termice electrice, centrala electrica, centrale termice electrice cu boiler - promotii, sfaturi, preturi centrale termice electrice