Avantajele centralelor termice electrice

Centralele termice reprezinta unele dintre cele mai folosite tipuri de sisteme de incalzire, in special datorita fapului ca sursa lor de energie se afla la indemana oricui. Acest tip de centrale prezinta o serie de avantaje care iti fac viata mai usoara si care iti aduc un plus de confort, comparativ cu alte sisteme de incalzire.

O instalare usoara si accesibila financiar

Instalarea unei centrale termice electrice nu dureaza mai mult de o zi, doua. Simplitatea instalarii se raporteaza la o racordare rapida la reteaua de curent electric deja existenta in locuinta ta. O astfel de centrala nu vine cu diverse parti componente, cum ar fi un boiler sau accesorii precum cos de fum, asa cum se intampla in cazul centralelor pe lemne. Instalarea este una simpla, insa in orice caz trebuie sa apelezi la munca unui tehnician specializat pe asa ceva.

Comoditate in utilizare

Imediat dupa instalare si dupa o proba prealabila, centrala poate fi pusa in functiune. Nu ai nevoie de un depozit pentru combustibil, asa cum se intampla in cazul centralelor pe lemne si nici nu trebuie sa aprovizionezi centrala. Aceasta isi ia automat curentul electric de care are nevoie, iar utilizatorul nu trebuie decat sa apese pe un buton pentru aprindere si stingere. De asemenea, toate comenzile sunt disponibile prin intermediul unui panou de comanda, ergonomic, usor de inteles si de utilizat.

Mentenanta usoara

Centralele electrice nu au nevoie de o curatare a vreunui cazan sau zona de ardere, asa cum se intampla in cazul centralelor pe lemne. Intretinerea unei astfel de centrale se face mai mult la nivel de sistem electric, prin reparatii in momentul in care apar defectiuni in alimentare. O astfel de centrala nu este producatoare de reziduuri, iar folosirea ei este cat se poate de simpla.

Siguranta pentru tine si mediu

O centrala pe baza de curent electric prezinta o siguranta sporita in ceea ce priveste persoanele care o folosesc. Uneori pot aparea defectiuni, insa acestea nu pun in pericol utilizatorul. In plus, cele mai multe modele de astfel de centrale sunt prevazute cu un sistem de autodiagnosticare, care duce la inchiderea automata a centralei in momentul in care apar probleme. Centrala electrica este sigura si pentru mediu, deoarece gradul de poluare este zero.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.centrale-termice-electrice.ro 2018 | ANPC


Centrale termice electrice, centrala electrica, centrale termice electrice cu boiler - promotii, sfaturi, preturi centrale termice electrice